субота, 19. мај 2018.

Vredna pažnje - ALeJa hand made + poklon



U toku ove nedelje upoznaćete se sa rukotvorkom čije stvaralaštvo budi maštu, podstiče kreativnost, inspiriše i piše divne stranice detinjstva. Kod predmeta široke primene koje ona stvara na prvi pogled ćete videti da su izrađeni s ljubavlju, da je delić duše utkan u njih i da svaki ponaosob ima nešto lepo da nam poruči i nečem nas nauči.

Zavirite u svet jedne divne mame koja stvara gore opisane čarobne rukotvorine. Znam, prosto osećam da će vas njeni divni radovi očarati, da ćete čim pre poželeti da budu deo vašeg sveta i shvatiti da, zahvaljujući njima, detinjstvo vaše dece zaista može da procveta. 

Dobordošli u AleJa hand made i pripremite se za unikatan poklon na kraju teksta! O tome vam pričam!


1. Šta nastaje u ALeJa hand made svetu i ko stoji iza njega?

Uglavnom se trudim da nešto napravim od recikliranog materijala, ali tu su i heklani radovi i dekupaz tehnika. Iza ALeJe stoji ponosna mama dve devojčice.



2. Od kada se baviš stvaranjem svojih divnih rukotvorina i šta ti je najveća motivacija u tom radu?

Pre neke dve godine sam pozelela da napravim nešto za moje devojčice koje su ujedno i moja najveća motivacija.



3. Gde se tvoje rukotvorine mogu kupiti, pogledati? Ko su ti najčešće mušterije?

Moje rukotvorine se mogu kupiti na stranici ALeJa hand made, a mušterije su uglavnom prijatelji i poznanici.



4. Na koji svoj rad (ili radove) si posebno ponosna?

Na one prve pokusaje mog stvaranja, posto sam uz pomoć interneta i raznih časopisa naučila da samostalno nešto i napravim.



5. Šta bi poručila budućim poštovaocima tvoga rada? Zašto da kupuju baš od tebe? Zašto da koriste baš ono što ti stvaraš?

Poručila bih im da razgledaju "izlog" ALeJe i da znaju da je svaka stvar napravljena sa puno ljubavi i paznje.


I za kraj, divan pokon za najsrećnijeg. Unikatna teglica dekorisana dekupaž tehnikom spremna je da ulepša vašu kuhinju. 


Kako bi možda bila baš vaša, potrebno je da:

1. lajkujete stranicu ALeJa hand made na Facebook-u
2. lajkujete stranicu O tome vam pričam
5. Podelite ---> ovaj post javno na svom profilu
6. Ispod ---> ovog posta ostavite komentar, možete recimo napisati da li vam se sviđaju rukotvorine iz ovog sveta, tagovati (označiti) prijatelje, ma šta god vam volja, a na osnovu kojeg ćete dobiti broj za random izvlačenje.

Nagrađivanje traje do petka 25.05. do kraja dana, a nekoliko dana kasnije ćemo saznati ko je ovoga puta imao najviše sreće. Zbog komplikacija prilikom dostave nagrade, darivanje je otvoreno samo za teritoriju Srbije, kao i za sve one širom sveta koji poklon mogu primiti na nekoj adresi u Srbiji. Troškove poštarine snosi darodavacSrećno svima!!!

Jovani se od srca zahvaljujem na divnoj saradnji i sa uverenjem da ste i ovoga puta uživali isto kao i prošle nedelje kada nam se predstavila Sanjina cvetna radionica, puno vas pozdravljam, a narednog petka pripremite se za novog rukotvorca vrednog pažnje. O tome vam pričam!

Milica

Update 01.06.2018. u 01:47h

Najviše sreće da osvoji poklon koji daruje ALeJa hand made imala je,...


... Tijana Ilic! Tijani čestitam od srca i molim je da mi se javi u inbox O tome vam pričam stranice sa podacima, a ostalima želim više sreće u narednim nagrađivanjima.

Нема коментара:

Постави коментар