петак, 23. фебруар 2018.

Vredna pažnje - Cape Art mala papirna radionica



Jedna mala papirna radionica ove sedmice će vam dokazati da papir ne služi samo za pisanje. Da reciklaža itekako ume da bude zanimljiva i funkcionalna. I da novonastalim, recikliranim predmetima, pored toga što postajemo deo čuvara planete Zemlje, sebe i druge na poseban način činimo srećnijima i drugačijima. Kao i prostor u kojem živimo i radimo.

Šta se sve od iskorišćenog papira i starih novina može napraviti, na koji se to način može oplemeniti životni prostor i ko stoji iza svega opisanog, reći će vam divna mama Sandra i pritom vas darivati jednom svojom rukotvorinom. Dobrodošli u Cape Art - malu papirnu radionicu. O tome vam pričam



1. Šta nastaje Cape Art radionici i ko je umetnik ovog sveta?

Cape Art papirna radionica je utočište divnih, autentičnih predmeta od papira, koji, dozom efektnih boja dobijaju posebnu vrednost i sjaj i velikodušno oplemenjuju svaki prostor i olako učine da iz običnog, preraste u prostor s dušom. 





Iza ove ideje stoji jedna mama, kreativac, fotograf, umetnicka dusa... 

2. Od kada se baviš stvaranjem svojih rukotvorina i šta ti je najveća motivacija u tom radu? 

Cape Art je nastao pre oko dve godine. Krenula sam da stvaram sa zeljom da nekako kreativno ispunim slobodno vreme i pokusam da napravim zanimljivu, ukrasnu korpicu za nakit. Prva koja je nastala, poklonjena je mami. Kako je ona bila oduševljena, predlozila mi je da krenem sa izradom i promocijom. Ideja mi se dopala. Prvi radovi su postali pokloni dragim prijateljima, a i klinac je dobio razlicite korpice za sitnice i klikere. Onda sam u ovu pricu usla malo ozbiljnije.




3. Gde se tvoji radovi mogu kupiti, pogledati? Ko su ti najčešće mušterije? 

Krenulo je sa stranicom na Face-u, zatim prodajom po porudzbini, do izlaganja u jednoj maloj galeriji uz prijateljicine rukotvorine. Danas, zbog nedostatka vremena, ova papirna zadovljstva stvaram samo po porudžbini.
Ovo su proizvodi namenjeni svakom domu, mogu se uklopiti u apsolutno svaki ambijent. Mogu se koristiti za drzanje nakita, sitnica, u nasem slucaju i klikera, skoljkica, kamencica. Tako da mogu da kažem da su mi mušterije bukvalno svi od 7 do 77 godina. 





4. Na koji svoj rad (ili radove) si posebno ponosna? 

Pomenula sam gore prvu napravljenu korpicu. Bila je namenjena mami. Ta mi je nekako najdraza, posto je ona, na prvi pogled, bila očarana njome.

5. Šta bi poručila budućim poštovaocima svog rada? Zašto da svoj prostor oplemene upravo autentičnim detaljima iz Cape Art papirne radionice?




Kao što već rekoh, pošto trenutno radim samo po porudzbini, ja sam izuzetno orna da ispunim svaku želju. Vasa ideja, u boji ili sa detaljima po zelji, sve je izvodljivo u Cape Art maloj papirnoj radionici. Dobrodošli

Moćna kutija za nakit iz ovog divnog sveta za nekog od vas: 


Kako bi poklon došao možda baš u vaše ruke, potrebno je samo:

1. da lajkujete Fb stranicu Cape Art - Mala papirna radionica 

2. da lajkujete FB stranicu O tome vam pričam

3. da zapratite @otomevampricam na Instagramu (ako imate nalog na toj društvenoj mreži) 

4. da podelite ovaj post javno na svom profilu  

5. i da ostavite bilo koji komentar ispod ovog posta na Facebook-u, kako bi dobili svoj broj za Random izvlačenje.  

Darivanje traje do objave narednog teksta u ovoj rubrici, tačnije do 02.03. do kraja dana, a sutradan saznajemo ko je imao najviše sreće. Zbog komplikacija prilikom dostave nagrade, darivanje je otvoreno samo za teritoriju Srbije, kao i za sve one širom sveta koji poklon mogu primiti na nekoj adresi u Srbiji. Troškove poštarine snosi darodavacSrećno svima!

Sandri se puuuno zahvaljujem što je htela da bude deo ovog projekta i sa uverenjem da ste i ovog puta uživali isto kao i prošle nedelje kada nam se predstavila Kreativa, puno vas pozdravljam, a narednog petka pripremite se za novog rukotvorca vrednog pažnje! A vi kreativci koji se i dalje dvoumite, prijavite se! Kako bi bili deo rubrike Vredni pažnje, nisu vam potrebna nikakva finansijska sredstva. Sve detalje oko prijavljivanja možete naći u postu Dobrodošli u projekat ’’VREDNI PAŽNJE’’ . O tome vam pričam!
Milica 

Update 4.3. 2018. u 14:41h

Ova čarobna kutija za nakit odlazi u ruke,...


... Kristine Đorđević. Iskrene čestitke Kristina i molim te pošalji mi svoje podatke (ime, prezime, adresu i telefon) u inbox stranice O tome vam pričam kako bih ih što pre prosledila darodavcu. Ostalima više sreće u ovonedeljnom darivanju. O tome vam pričam! 

4 коментара:

  1. Divno. Baš su lepe 😍😍😍 I puno sreće u daljem radu 👍😉❤

    ОдговориИзбриши
  2. Pokušavala sam više puta da rolam i savijam papir, da pletem neke korpice od papira, ali mi je bas teško išlo, tako da skidam kapu za pedantan rad i plus jedan za to sto nije samo dekorativno vec je upotrebno ♥ :-)

    ОдговориИзбриши
  3. Svaka cast,za sve je potreban rad i talenat.Ja licno nisam vicna sa rukotvorevinama,i iskreno se divim ljudima koji jesu.Moje pohvale.

    ОдговориИзбриши