петак, 6. април 2018.

Vredna pažnje - Sanjina kreativna radionica



U duhu nastupajućeg, najradosnijeg hrišćanskog praznika, takva osećanja bude i rukotvorine kreativke koja nam se predstavlja ove nedelje. Prepustite se lepoti njenih lutkica Tarita, kolačića i ostalih divnih detalja koji oplemenjuju i uveseljavaju životni prostor i koji su sposobni da od vaših i života vaših mališana naprave bajku.

Otkrijte zahvaljujući redovima i fotografijama u nastavku o čemu vam ja zapravo pričam i šta nam to čarobno stvara divna Sanja Marković. I neka vaši mališani pripreme ručice za najčvršći zagrljaj lutke Tarite koju za njih možete osvojiti na kraju teksta. Dobrodošli u Sanjinu kreativnu radionicu!




1. Šta nastaje u Sanjinoj kreativnoj radionici i ko je umetnik ovog sveta?

U Sanjinoj kreativnoj radionici nastaju rukom radjene stvari i sitnice za vas dom i vas same kao i izuzetno originalni i slatki pokloni na koje niko ne ostaje ravnodusan... Ono sto mozete naci u radionici su krpene lutke za decu, cuvarice kesa za domacice, lutke za kupatila, ukrasni jastuci u raznim oblicima... Tu su i kolacici sa slikama, iscrtavani posebnom tehnikom i sa puno truda... Naravno uvek se postuju zelje narucioca i prosto dajem sve od sebe da svako bude prezadovoljan krajnjim proizvodom... Umetnik u ovom poslu je inspirisana baka.  














2. Od kada se baviš stvaranjem svojih divnih rukotvorina i šta ti je najveća motivacija u tom radu?

Stvaranjem rukotvorina bavim se vec cetiri godine... Sve je pocelo rodjenjem prvog unuka kada sam iz zelje da mu napravim nesto nesvakidasnje i originalno uradila kolacice sa njegovim imenom... Slatka prica pocinje od tog trenutka, vremenom usavrsena do perfekcije... Posebnu car imaju novogodisnji, uskrnji, svadbeni i naravno oni koji zele dobrodoslicu bebama.... Tu su i kolaci sa logoima raznih firmi i preduzeca i sve sto moze da se oslika na par santimetara jednog slatkisa.... Nakon dve godine, rodjenjem unuke, javlja se u meni zelja da joj napravim posebnu bebu lutku koja je nazvana po njoj Tarita, suskavu, sa kapicom i cuclicom, golom gutom i malim stopalcima.... Ideje su se radjale i nastale su predivne unikatne lutke od prirodnih materijala.













3. Gde se tvoji radovi mogu kupiti, pogledati? Ko su ti najčešće mušterije?

Moji radovi se mogu pogledati na fb stranici Sanjina kreativna radionica kao i na razlicitim sajmovima. Najcesci kupci su mame, bake, tete, kao i sve osobe (uglavnom zene) koje vole i uzivaju u kucnom hand made dekoru.














4. Na koji svoj rad (ili radove) si posebno ponosna?

Ponosna sam na sve moje radove jer svaki je unikat, ima svoju pricu i nastaje u trenutku, a samim tim znam da ce da obraduje nekog.





5. Šta bi poručila budućim poštovaocima svog rada? Zašto da svoj prostor oplemene upravo autentičnim detaljima iz Sanjine kreativne radionice?

Za svaku robu postoji kupac, a ja bih najsrecnija bila da ljudi u sto vecem broju samo probaju, a onda se i uvere da ono sto dobiju ispunjava ocekivanja.

I, nakon ovog divnog predstavljanja, poklon za najsrećniju mamu, tatu, tetku, baku,… Lutka Tarita, nalik na ove sa fotografije ispod.



Kako biste ušli u bubanj za izvlačenje, potrebno je samo da ispunite par jednostavnih koraka:

1. Lajkujete stranicu Sanjina kreativna radionica na Facebooku

2. Lajkujete stranicu O tome vampričam

4. Zapratite @otomevampricam na Instagramu

5. Podelite ---> ovaj post javno na svom profilu

6. Ispod ---> ovog posta ostavite bilo kakav komentar na osnovu kojeg ćete na kraju igre dobiti broj za random izvlačenje.

 

Nagrađivanje traje do petka 13.04. do kraja dana, a dan, dva kasnije ćemo saznati ko je ovoga puta imao najviše sreće. Zbog komplikacija prilikom dostave nagrade, darivanje je otvoreno samo za teritoriju Srbije, kao i za sve one širom sveta koji poklon mogu primiti na nekoj adresi u Srbiji. Troškove dostave nagrade snosi darodavac. Srećno svima!!!

Sanji se od srca zahvaljujem na divnoj saradnji i sa uverenjem da ste i ovoga puta uživali isto kao i prošle nedelje kada nam se predstavio Una niña - ručnirad, puno vas pozdravljam, a narednog petka pripremite se za novog rukotvorca vrednog pažnje.

A vi kreativci koji se i dalje dvoumite, prijavite se! Kako biste bili deo rubrike Vredni pažnje, nisu vam potrebna nikakva finansijska sredstva. Sve detalje oko prijavljivanja možete naći u postu Dobrodošli u projekat ‘’VREDNI PAŽNJE’’O tome vam pričam!

Milica


Update 15.04.2018. u 18:02h


Najviše sreće da osvoji lutkicu iz Sanjine kreativne radionice 
imala je...
... Jelena Stojanović! Moje iskrene čestitke Jelena i molim te da mi se javiš u inbox stranice O tome vam pričam sa svojm podacima kako bi lutkice što pre došla u tvoje ruke. Svima ostalima od srca hvala na interesovanju i učestvovanju i želim vam više sreće u ovonedeljnom nagrađivanju koje je otvoreno juče i traje od narednog petka do kraja dana. O tome vam pričam!


2 коментара: