петак, 4. март 2016.

Dobrodošli

Dobrodošli! Najpre hvala vašoj radoznalosti što vas je navela da svratite u moj svet. Onda hvala vama što ste ostali ovde i nastavili da čitate. Ono što želim da vam kažem zapravo je niz pitanja:

Da li vam danas, u moru blogova različite tematike, fali blog koji se razlikuje? Blog koji na jednostavan i nenašminkan način predstavlja svakodnevicu, blog koji je tu da nasmeje i da vetar u leđa, da ponudi iskren, praktičan savet i rešenje problema? Blog u kojem bih da vam pišem o stvarima na način na koji ih ja vidim i doživljavam? Da li mislite da bi bio interesantan blog gde će vladati poezija i divan svet rima? Blog koji ćete želeti da čitate satima? Blog koji će dati boju vašim danima i koji će biti autentičan životni začin svim svojim čitaocima? Ovaj blog bi da dokaže da je lepota u malim, naizgled nebitnim stvarima. Moja je želja da ovo bude blog koji nosi poruku da je život lep ako ga tako živeti želimo i ako se svakom novom danu iskreno veselimo!  

U ovom blogu, o tome vam pričam! :) 

Svratite uskoro, nazire se prvi post. ;) 

Fotografija u postu:
radoznali objektiv mog fotoaparata





4 коментара:

  1. Želim ti srećan početak blogovanja i da ostvariš time baš ono što si zamislila, iskoristi svoj talenat i uživaj pa ćemo i mi sa tobom :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti draga Tijana! Ovakva podrška jednog uspešnog blogera kao što si ti, mnogo znači! <3

      Избриши
  2. Srecno Milice,praticemo tvoje sitnice i radovacemo se svakom novom postu i svakom novom prijatelju kojeg osvojis kao sto si nas <3

    ОдговориИзбриши